Review: De FIT Methode, jouw stappenplan naar een fit en gezond lichaam!

De FIT Methode is een gepersonaliseerd stappenplan waarmee ook jij een strak lichaam kunt krijgen en bovendien kun je skeeleren erg goed in het trainingsschema inpassen.

Ik kocht pakket 2, het “FIT Methode plan” waardoor ik dus het 300+ pagina’s tellend boek heb ontvangen met daarnaast extra begeleiding via email.

In deze eerlijke en uitgebreide review vertel ik je precies wat de FIT Methode inhoudt en hoe deze mij heeft geholpen en ook jou kan helpen aan een fit en gezond lichaam. 

Inhoud

WAT IS DE FIT METHODE?

De FIT Methode coverFIT is gebaseerd op tientallen jaren aan wetenschappelijk onderzoek en wordt succesvol toegepast door personal trainers en sportdiëtisten.

Als je de FIT Methode bestelt kun je meteen aan de slag en het eBook van meer dan 300 pagina’s downloaden.

Als je het eBook opent zie je meteen dat hier erg veel tijd is ingestoken en het er superstrak uitziet.

Duidelijke teksten waarin je wordt uitgelegd waarom je bepaalde dingen moet doen afgewisseld met rijke illustraties en haarscherpe foto’s.

FIT is een stappenplan om fit te worden, af te vallen en je lichaam strak te trainen. Dit doe je in 3 fases (Beginner, Gevorderd en Pro) met elk eigen schema’s voor mannen en vrouwen.

Dit doe je aan de hand van gedetailleerde trainingsschema’s en duidelijke voedingsschema’s. Het is dus een alles-in-één stappenplan, dus zowel training als voeding.

Om te besluiten wordt er in het boek zelfs aandacht geschonken aan voedingssupplementen waarmee je je doelstelling nóg sneller kunt bereiken.

Wie heeft de FIT Methode gemaakt?

De FIT Methode is gemaakt door de specialisten van Fit.nl wat het dus uiterst betrouwbaar maakt, want Fit.nl is het grootste online platform voor alle informatie over sport, voeding en gezondheid.

Fit.nl is vier jaar geleden opgericht door een paar studenten die zich stoorden aan de slechte informatie en onwaarheden over fitness en voeding op het wereldwijde web.

Hier besloten ze iets aan te doen door gratis eerlijke informatie aan te bieden die geschreven is en onderbouwd is door louter gespecialiseerde professionals, zoals: sportdiëtisten, personal trainers, fysiotherapeuten en wetenschappers.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de FIT Methode, een all-in methode om een fit en strak lichaam te krijgen.

Je weet dus zeker dat de trainingsschema’s en voedingsschema’s bijzonder goed in elkaar steken omdat deze zijn ontwikkeld door specialisten.

GEBASEERD OP 5 KERNELEMENTEN

De FIT Methode is opgebouwd in 5 kernelementen, namelijk: Training, Trainingsleer, Herstel, Voeding en Mindset.

#1 Training:

Vrouw doet buikspieroefeningenHet woord zegt het al, hier gaat het om de verschillende trainingsschema’s die je in het eBook tegen gaat komen.

Er zijn in het boek 3 verschillende trainingsschema’s ontworpen, elk voor een bijpassend niveau.

Als je een beginnende sporter bent dan kun je beginnen op met fase 1, maar als je al een gevorderde sporter bent en al “redelijk” fit bent dan kun je meteen instromen in fase 2.

Pas als je alle oefeningen uit fase 1 en 2 goed uit kunt voeren en deze je te makkelijk afgaan kun je doorgaan naar fase 3.

De schema’s zijn allemaal erg duidelijk vormgegeven en zijn verdeeld over verschillende trainingsdagen. Ook zijn er verschillende trainingsschema’s voor mannen en vrouwen.

Hoewel de trainingsschema’s ervan uitgaan dat je je trainingen in de sportschool uitvoert kun je er ook voor kiezen om voor je cardioblokken te gaan skeeleren, op deze manier kun je het programma helemaal eigen maken.

#2 Trainingsleer:

Wij mensen zijn geen machines die zonder vragen te stellen zomaar doen wat ze wordt opgedragen daarom krijg je in het hoofdstuk Trainingsleer precies uitgelegd waarom je bepaalde oefeningen moet doen.

Het uiterst vakkundige team van Fit.nl neemt stap voor stap met je door waarom je juist die oefening op die manier doet en waarom je bepaalde voedingstoffen wel neemt en anderen juist niet.

Daarnaast wordt in Trainingsleer uitgelegd waarom je een goede warming-up, rek- en strekoefeningen en cooling-down moet doen.

#3 Herstel:

HerstelIk heb sommige topsporters weleens horen zeggen dat rust belangrijker is dan trainen als je prestaties wil leveren. Wielerlegende Joop Zoetemelk zei het vroeger al: “De Tour win je in bed!”

Daarom wordt in De FIT Methode ook ruimschoots aandacht gegeven aan het onderwerp ‘rust’ en hoe je deze rustperiode het beste kunt invullen om er beter uit te komen.

In dit kader is er ook veel aandacht voor hoeveel rust je nu werkelijk moet nemen tussen je trainingen en wanneer het juiste moment is om weer te gaan trainen.

Want immers je wilt je spieren wel rust gunnen maar niet zoveel rust dat ze lui worden, mede daarom wordt ook veel aandacht geschonken aan slapen en hoe je tijdens je nachtrust zo goed mogelijk kunt herstellen van je trainingen.

De Tour win je in bed! (Joop Zoetemelk over de Tour de France)

#4 Voeding:

Naast voldoende bewegen en trainen is de juiste voeding natuurlijk één van de sleutels naar een fitter en strakker lichaam.

De FIT Methode laat zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn en krijg je vele uitgebreide recepten van heerlijke gerechten die je in een handomdraai op tafel kunt zetten.

Daarnaast gaat FIT ook in op voedingssupplementen die je helpen bij het sporten, opbouwen van spieren of juist afbreken van vet.

De specialisten en deskundigen van Fit.nl leggen je precies uit waarom de aangeraden supplementen werken en juist andere pillen en shakes geldklopperij is en niet werken.

#5 Mindset:

De FIT Methode mindsetOok mindset is een belangrijk kernelement, want immers als het in je hoofd niet goed zit zul je nooit het gewenste resultaat bereiken.

Zo leer je onder andere wat de juiste mindset is en waar je motivatie vandaan kunt halen.

Maar ook leer je hoe je van deze nieuwe levensstijl een gewoonte kunt maken en misschien wel het belangrijkste, hoe je omgaat met tegenslag en hier sterker uitkomt.

Je leert dit van gediplomeerde sportpsychologen en diëtisten die in dit eBook hun kennis aan jou willen overdragen.

Het is juist daar waar De FIT Methode zich onderscheidt van andere online trainingen en guru’s, want alle adviezen, schema’s en teksten komen van deskundigen die hier jaren voor hebben gestudeerd.

VOOR WIE IS DE FIT METHODE?

De FIT Methode is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil veranderen op welke manier dan ook.

Daarnaast is deze methode geschikt voor elke leeftijd, dus jong of oud, studenten, opa’s en oma’s, iedereen kan profiteren van de kennis uit De FIT Methode.

Het gaat dus niet alleen om afvallen of spieren kweken maar deze methode is ook uitermate geschikt voor mensen die alleen hun conditie willen verbeteren en gezonder willen leven.

Bovendien is er in de trainingsschema’s ruimte om zelf dingen aan te passen of aanvullen dus je kunt erg makkelijk skeeleren in je training opnemen.

MIJN RESULTATEN

Gespierd lichaam mijn resultatenIk ben nu zelf 5 weken aan de slag met De FIT Methode en ik moet eerlijk zeggen dat ik al enige verandering kan waarnemen als ik voor de spiegel sta.

Ik ben tijdens deze 5 weken geen gewicht verloren (vet is omgezet naar spieren) maar op mijn lichaam zijn mijn spieren wel meer geaccentueerd dan voorheen.

Daarnaast voel ik me fitter en ben ik gewend geraakt aan een gezondere levensstijl en heb ik er gewoon veel lol in. Mede omdat ik veel cardiotrainingen heb vervangen met skeelertrainingen.

Uiteraard kun je alle training- en voedingsschema’s aanpassen naar eigen wens en inzicht zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen.

Ook heb ik boven verwachting erg lekker gegeten met de super makkelijke maar erg gezonde recepten waar je zelf niet op zou komen.

Ik wil De FIT Methode dan ook aan iedereen die een strakker lichaam wil, gewicht wil verliezen of zich gewoon gezonder en fitter wil voelen aanraden!

DE FIT METHODE KOPEN? (+ KORTINGSLINK)

De FIT MethodeZoals je in deze review hebt kunnen lezen, zijn mijn ervaringen met De FIT Methode super positief, en raad ik het iedereen aan die:

  1. … gezonder wil leven
  2. … een strakker lichaam wil hebben
  3. … wil afvallen
  4. … fitter wil zijn
  5. … af wil van overtollig vet en bijkomende gezondheidsrisico’s
  6. … gespierder wil worden

De FIT Methode is zijn geld meer dan waard en dankzij de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je niks te verliezen!

Al meer dan 5.000 tevreden klanten gingen je voor!

De FIT Methode koop je via onderstaande link altijd tegen de gunstigste prijs!

JA! IK WIL MEER INFORMATIE OVER DE FIT METHODE!

Ruim 5.000 tevreden sporters gingen je al voor!

Summary
Review Date
Reviewed Item
De FIT Methode
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *