Top 8: eBooks om (snel) fit te worden

      Geen reacties op Top 8: eBooks om (snel) fit te worden

Beste eBooks om snel fit te wordenIn dit artikel heb ik mijn 8 beste eBooks verzameld die jou kunnen helpen om (snel) fit te worden.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, want er zijn letterlijk honderden eBooks en online trainingen die je beloven binnen een maand volledig afgetraind te zijn.

Uiteraard is dit in veel gevallen niet de werkelijkheid en duurt het veel langer om je doel te bereiken of zul je nooit dit doel bereiken met het desbetreffende boek.

Daarom heb ik 8 eBooks voor jou bij elkaar gezocht die jou wél daadwerkelijk helpen fit te worden.

Een aantal van deze eBooks heb ik zelf ervaring mee en de andere ken ik van vrienden en bekenden die deze trainingen hebben doorlopen en met succes hebben afgerond.

#1: DE FIT. METHODE

FIT. Methode pakketDe Fit. Methode is een allesomvattend programma om snel fit te worden en het lichaam te krijgen waar jij van droomt.

Deze cursus is opgezet door de professionals van fit.nl en je krijgt begeleiding in elke fase van het traject via de speciale app.

Zo wordt je ondersteund door de beste personal trainers, psychologen en sportdiëtisten om succes te garanderen.

Je kunt op elk fitheidsniveau instappen en krijgt toegang tot de beste trainingsschema’s en voedingsschema’s in dit 300+ pagina’s tellend eBook.

Dit maakt de Fit. Methode naar mijn mening het beste trainingsplan om snel fit te worden en misschien belangrijker nog, fit te blijven.

Klik hier om toegang te krijgen tot de Fit. Methode.

#2: AFSLANK RECEPTENBIJBEL

De Afslank Receptenbijbel is waarschijnlijk het beste en gezondste receptenboek die je zult vinden.

Dit receptenboek heeft al bijna 3.000 mensen geholpen af te vallen en een slank lichaam te krijgen.

Oscar Helm, auteur van de Afslank Receptenbijbel, heeft in dit boek meer dan 100 lekkere en gezonde recepten samengesteld.

Als je deze gezonde maaltijden combineert met veel sporten zul je binnen de kortste keren een slank en gespierd lijf krijgen.

Je kunt via onze exclusieve kortingslink overigens een gratis weekmenu downloaden!

Klik hier om een gratis weekmenu van de Afslank Receptenbijbel te downloaden.

#3: FITCHEF

Fitchef boek coverFitchef is geen eBook, maar een hardcover boek die je thuisgestuurd krijgt en in dit boek vind je 105 snel te bereiden eiwitrijke recepten met hoge voedingswaarde.

Dit 248 pagina’s tellend boek bied je erg veel achtergrondinformatie over hoe je gezond eten en gezond sporten in de praktijk kunt brengen.

Fitchef is één van de best beoordeelde boeken op Bol.com en heeft al veel mensen geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen en te houden.

Klik hier om Fitchef te bestellen.

#4: DROOG TRAINEN PROTOCOL VOOR VROUWEN

Droog Trainen Protocol eBook coverHet Droog Trainen Protocol is een eBook die zich speciaal op vrouwen richt en vrouwen helpt veel vet te verbranden en zich droog te trainen.

Je krijgt uitgebreide trainingsschema’s die zich in het bijzonder richten op de core van het vrouwelijk lichaam om die buikspieren eruit te laten springen.

Daarnaast richt dit eBook zich op vrouwen die net bevallen zijn en jonge moeders om weer het strakke lichaam die ze voor de kinderen hadden terug te krijgen.

Ook is er een speciaal hoofdstuk over voedingsleer waarin je leert welke voeding van belang is om veel calorieën te verbranden en een slank en strak lichaam te krijgen.

Klik hier om het Droog Trainen Protocol voor vrouwen te downloaden.

#5: SIMPEL SLANK

Simpel Slank coverSimpel Slank is een eBook die je in 5 simpele stappen helpt om je hormonen te balanceren waardoor je meer controle hebt over je eetlust.

Het boek bevat meer dan 70 gezonde recepten waarbij het boek belooft dat als je minimaal 3 dagen per week deze gerechten eet je minder vreetbuien zult hebben.

Tijdens het afslankproces krijg je een goede begeleiding van het team om jou te blijven motiveren gezond te eten en gewicht te verliezen.

In stap 4 van Simpel Slank leer je in het “Strakke Buik Plan” hoe je juist van dat overtollige vet rond je buik af kunt komen en echte blokjes kunt krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Simpel Slank.

#6: GESPIERDE GOD

Gespierde God coverIn Gespierde God leert professioneel personal trainer Glen Goossens je hoe je een gespierd lichaam met bijbehorende vormen kunt krijgen.

Aan de hand van speciaal op maat gemaakte trainingsschema’s leer je hoe je je spieren kunt laten groeien en makkelijk vet kunt verbranden.

Je krijgt in dit eBook enorm veel begeleiding en er wordt tot in detail uitgelegd hoe je elke oefening moet doen, maar vooral ook waarom je deze oefening doet.

Tip: Download Gespierde God via de onderstaande kortingslink omdat er op internet veel verkeerde links rondzwerven waardoor je op andere pagina’s terecht zult komen.

Klik hier om Gespierde God te downloaden.

#7: KETTLEBELL WORKOUT

Kettlebell WorkoutZoals de titel al doet vermoeden gaat Kettlebell Workout over trainingen die je met een kettlebell kunt uitvoeren.

Naar eigen zeggen is de Kettlebell Workout het meest succesvolle thus fitness programma van Nederland en is het met name geschikt om de perfecte buikspieren te krijgen.

Je krijgt een compleet fitness programma thuisgestuurd met 5 DVD’s en uiteraard de kettlebell die je nodig hebt om de oefeningen uit te kunnen voeren.

Als je dit programma volgt dan zul je al binnen een paar weken resultaat zien en aanmerkelijk gespierder worden.

Klik hier voor meer informatie over de Kettlebell Workout.

#8: FIT 90 DAY BIKINI PLAN

Fit At HomeHet Fit 90 Day Bikini Plan is een onderdeel van het Fit At Home trainingsprogramma van Fit.nl.

Je leert in dit stappenplan hoe je niet per se in de sportschool hoeft te trainen, maar ook prima thuis kunt trainen en inderdaad binnen 90 dagen een bikini body kunt krijgen.

Je doet dit door 3 keer per week een half uur te trainen en deze trainingen staan ingepland op de gratis bijgevoegde kalender.

Klik hier om het Fit At Home Plan te downloaden.

GA SKEELEREN

De beste training is en blijft uiteraard om veel afwisseling in je trainingen te houden, daarom wil ik je ook aanraden om naast de trainingsschema’s uit bovenstaande eBooks te blijven skeeleren en schaatsen om fit te worden.

Vooral een uitgebalanceerd voedingsschema is hierbij van groot belang om het slanke lichaam te krijgen waar jij van droomt.

Ik hoop dat je iets aan de bovenstaande tips hebt gehad en zou willen zeggen: “Go for it!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *