Review: Afslank Receptenbijbel, gezond eten + skeeleren = afvallen

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten is alleen veel skeeleren meestal niet genoeg om af te vallen, daarom heb ik een grote aanrader voor jullie, namelijk de Afslank Receptenbijbel.

In deze eerlijke review vertel ik je waarom ik zo’n grote fan van dit receptenboek van Oscar Helm en laat ik je zien hoe je door middel van fanatiek sporten (skeeleren / skaten) niet alleen afvalt, maar ook geweldig je spieren kunt trainen op een erg leuke en aangename manier.

Waarom is goed eten zo belangrijk als je wilt sporten? Om genoeg energie te hebben voor je workout moet je lichaam om te beginnen over een goede voorraad energie beschikken.

Daarom is het belangrijk om elke dag een goede gedoseerde hoeveelheid van alle belangrijke bouwstoffen die je lichaam nodig heeft te eten.

Dit is precies wat de Afslank Receptenbijbel biedt, de juiste hoeveelheid van de juiste ingrediënten zodat je niet teveel eet, maar ook zeker niet te weinig eet.

Inhoud

MEER DAN 100 RECEPTEN IN DE AFSLANK RECEPTENBIJBEL

Helaas komen we met de steeds drukker wordende agenda’s steeds minder toe aan het koken van een gezonde, voedzame maar vooral ook lekkere maaltijd om je energievoorraad bij te vullen.

Juist daar komt de Afslank Receptenbijbel om de hoek kijken, want in dit receptenboek (eBook en fysiek boek) staan meer dan 100 smakelijke recepten die je van genoeg energie voorzien en makkelijk te bereiden zijn.

Oscar Helm’s “Bijbel” bevat zelfs kant-en-klare boodschappenlijstjes om je te helpen op een makkelijke en snelle manier de juiste ingrediënten te vergaren.

GEWICHT VERLIEZEN MET SKEELEREN

Afvallen met de Afslank Receptenbijbel en skeelerenSkeeleren is bij uitstek een sport waarmee je gewicht kunt verliezen en strakker in je vel kunt komen te zitten.

Zo verbrand je met een half uurtje skeeleren (fitness skating) al zo’n 300 calorieën – afhankelijk van je tempo natuurlijk – en dit is meer dan bij bijvoorbeeld sporten als hardlopen en wielrennen.

Daarnaast is skeeleren veel beter voor je gewrichten dan hardlopen en is het naar mijn mening ook een veel leukere bezigheid.

AFSLANK RECEPTENBIJBEL

Ok, door te gaan skeeleren of inline-skaten kun je dus makkelijk vet verbranden en gewicht verliezen waarom heb ik dan ook dit boek nog nodig?

Omdat sporten slechts één onderdeel van een gezondere levensstijl is, goed eten is een ander onderdeel die erg belangrijk is om een jojo-effect te voorkomen.

Maar naast alleen maar recepten is de Afslank Receptenbijbel nog zoveel meer, je krijgt namelijk ook uitgebreid uitgelegd waarom je bepaalde voedingsstoffen juist wel moet gebruiken en andere juist niet.

Het is ook hier waar de Receptenbijbel van Oscar Helm anders is dan al die andere dieetplannen omdat je erg duidelijke uitleg krijgt en handige tips en tricks om je aan dit dieet te kunnen houden.

Lekker gerecht uit de Afslank Receptenbijbel

Design en vormgeving

De Afslank Receptenbijbel bestaat sinds kort niet alleen meer in een digitaal formaat (eBook) maar je kunt ook kiezen om naast het eBook een echt boek thuis gestuurd te krijgen.

Je krijgt dan dus nog steeds de digitale versie om meteen mee aan de slag te gaan en daarnaast het hardcover boek om thuis in de keuken te zoeken naar lekkere en gezonde recepten.

Iets wat meteen opvalt is het kleurrijke en moderne design van het boek, maar ook de overzichtelijke vormgeving valt meteen op.

Bij elk van de meer dan 100 gerechten zul je haarscherpe gedetailleerde foto’s aantreffen zodat je precies weet hoe het eruit moet komen te zien.

Voor alle recepten krijg je een duidelijke lijst met ingrediënten en makkelijk te volgen stappen om deze ingrediënten om te toveren tot een heerlijke, voedzame en slanke maaltijd.

WAAROM ZOU JE OSCAR HELM GELOVEN?

Oscar HelmOscar Helm is dus de schrijver van de Afslank Receptenbijbel en is in het dagelijkse leven voedingsdeskundige, dieet psycholoog en afslankcoach.

Hij heeft altijd met het idee geworsteld dat de voedingsindustrie de consument heeft voorgelogen over welke voeding nu gezond is en wat niet alleen om geld te verdienen.

Doordat hij zelf met zijn gewicht heeft geworsteld en ook talloze diëten gevolgd, maar merkte dat je bij de meeste andere diëten totaal geen vrijheid meer had en de meeste afvallers het daarom niet vol kunnen houden.

Als je dan een keer van het dieet afwijkt en toch een lekkere snack neemt is je lichaam hier niet meer aan gewend en gaat dit suiker en vet sneller opslaan waardoor je meteen weer aankomt.

Daarom heeft hij besloten zelf een boek te schrijven om mensen te helpen gezonder te leven en dit is niet zonder succes gebleken.

De Afslank Receptenbijbel heeft naar eigen zeggen meer dan 7.000 mensen geholpen slank te worden en te blijven. Doordat het allemaal erg lekkere gerechten zijn zul je het vol kunnen houden en er toch veel plezier in hebben.

Je kunt wel zeggen dat het boek van Oscar Helm een regelrechte internethit is en inmiddels ook door vele BN’ers is omarmt, zoals bijvoorbeeld Nicolette van Dam liet zien op haar Twitter.

Afslank Receptenbijbel Nicolette van Dam

DE CIJFERS LIEGEN NIET

Na het uitbrengen van zijn boek heeft Oscar Helm niet stilgezeten en heeft hij een enquete gehouden onder 1.328 volgers van zijn dieet om zijn methode nogmaals te checken en eventueel aanpassingen te kunnen maken.

Op zijn eigen website heeft hij de resultaten weergegeven in de vorm van een grafiek, die ook hieronder te zien is, en deze resultaten liegen er niet om.

In vergelijking met andere diëten zul je in de eerste paar weken tot een maand ongeveer evenveel afvallen, maar wanneer na deze maand de motivatie een beetje af zal nemen zul je met andere diëten in veel gevallen net zoveel weer aankomen.

Maar het is na deze maand waar de Afslank Receptenbijbel zich van de concurrentie onderscheidt omdat je zin krijgt in een snack en de je de gerechten van de andere diëten al een aantal keren hebt gegeten.

Want dankzij de meer dan 100 recepten in Oscar’s boek ben je nooit uitgegeten en er is zeker ruimte voor af en toe een snack waardoor je het ook na deze kritische fase van een maand vol kunt houden.

Afslank Receptenbijbel vs. andere diëten

LOVENDE RECENSIES

Uiteraard zul je in het boek op den duur meerdere favorieten hebben en dus ook minder favoriete gerechten, er zijn echter genoeg recepten om keer op keer te kunnen variëren zodat je altijd lekker en gezond eet.

Zoals je op de website van de Afslank Receptenbijbel kunt zien zijn de recensies niks minder dan lovend en zal iedereen afvallen als ze zich aan de voorgeschreven recepten houden.

In de bovenstaande grafiek kun je zien – en de recensies beamen dit – dat men na 2 weken al gemiddeld 4 kilo kwijt is en na 10 weken zelfs 12 tot 15 kilo is afgevallen.

GEZOND ETEN EN SKEELEREN

Skeeleren om af te vallenHoewel voor veel mensen afvallen vaak gelijk staat aan erg weinig eten is dit niet de beste methode simpelweg omdat je dit niet je hele leven vol zal houden.

De beste manier om af te vallen is om je gehele levensstijl aan te pakken en te veranderen. Dus je eetpatroon aanpassen (Receptenbijbel) maar ook meer bewegen en sporten (skeeleren).

Ga je namelijk enkel en alleen diëten dan zul je zien dat je inderdaad afvalt maar ook dat je spieren een beetje weg zullen vallen en dit willen we natuurlijk niet.

Dus ga lekker aan de gang met gezond eten en probeer de recepten van de Afslank Receptenbijbel maar vergeet niet er ook bij te sporten en hiervoor is skeeleren natuurlijk de ideale sport om nog sneller resultaat te zien.

EINDOORDEEL (9,0) + KORTINGSPAGINA

Afslank Receptenbijbel boek coverDe Afslank Receptenbijbel krijgt van mij als eindcijfer een dikke vette 9 omdat je met erg lekkere gerechten zoals: kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings en desserts toch snel zult afvallen.

Gemiddeld is men na 1 week al 2 kilo afgevallen en na een maand zelfs 7 – 8 kilo. Na 10 weken is de gemiddelde persoon die deze methode volgt 12 – 15 kilo afgevallen. Combineer dit met lekker sporten dan zul je zien dat je aan spierkracht wint en deze spieren ook mooi zichtbaar gaan worden.

Je krijgt nu ook nog 5 gratis bonussen:

  1. Complete weekmenu’s
  2. 10 Gezonde toetjes
  3. 84 Gezonde tussendoortjes
  4. 10 richtlijnen voor een gezond en slank lichaam
  5. Het ultieme afslank programma (video’s)

De Afslank Receptenbijbel is verkrijgbaar in 2 uitgaven, namelijk:

  1. Volledig digitale versie, je krijgt dus alleen het eBook (€27)
  2. Digitale en fysieke versie, je krijgt het eBook om meteen te beginnen en krijgt per post het echte hardcover boek (€37)

Niet-goed-geld-terug garantie

Niet-goed-geld-terug garantieMocht de Afslank Receptenbijbel om welke reden dan ook niet bevallen of je bent niet afgevallen dan krijg je met de niet-goed-geld-terug garantie binnen 60 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Je loopt dus geen enkel (financieel) risico, maar ik weet wel zeker dat je deze garantie niet nodig zult hebben omdat het gewoon een super tof boek is met fijne recepten. Ruim 7.000 tevreden klanten gingen je al voor.

Je bestelt de digitale versie (eBook) van de Afslank Receptenbijbel via de onderstaande kortingslink voor slechts €27. Wil je naast het eBook ook het fysieke boek ontvangen dan kost dit slechts €37.

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Afslank Receptenbijbel
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *