Review: Online Programma Stoppen met Roken met een slagingspercentage van 86%! [Ikstopwel.nl]

Wil jij definitief stoppen met roken? Schrijf je dan in voor het Online Programma Stoppen met Roken van Ikstopwel.nl.

In deze uitgebreide review lees je alles wat je wilt weten over dit online programma om jou te helpen stoppen.

Dat roken slecht voor je gezondheid is en dat het je sportprestaties en uithoudingsvermogen negatief beïnvloedt is geen geheim meer.

Toch rookte in 2019 nog meer dan 20% van de volwassen Nederlanders waarvan meer dan 15% iedere dag rookte.

Uiteraard kent iedereen de gevolgen van roken en het is daarom ook niet vreemd dat veel rokers proberen te stoppen met deze slechte gewoonte.

Enkele negatieve gevolgen van roken zijn bijvoorbeeld:

 • Vergrote kans op longkanker
 • Slechte conditie
 • Kortademigheid
 • Roken is erg duur
 • Slechte adem
 • … en rokers stinken gewoon

Roken is echter bijzonder verslavend dus hoe kom je er in vredesnaam van af en belangrijker nog hoe stop je definitief met roken?

Online Programma Stoppen met Roken

Online Programma Stoppen met Roken

Wil jij serieus stoppen met roken? Dan raad ik je aan het Online Programma Stoppen met Roken te proberen.

Deze methode heeft niet alleen een slagingspercentage van 86% bij de eerste poging (!) maar is naar verhouding ook nog eens erg goedkoop. (Hier kom ik later op terug)

In deze review van het Online Stoppen met Roken Programma vertel ik je precies wat je van de training kunt verwachten en geef ik je een inkijkje in mijn eigen ervaringen met het programma.

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET GRATIS WEBINAR!

Wie is Marcel Borst?

Maar wie is Marcel Borst, de maker van dit programma, eigenlijk en wie zit er achter de website Ikstopwel.nl?

Als jongetje zag Marcel Borst zijn eigen vader een pijnlijke strijd tegen longkanker leveren die z’n vader gelukkig heeft overleefd.

Het beeld van een verstokte roker die maar niet kon stoppen blijft bij hem hangen waardoor hij op latere leeftijd besloot om rokers hierbij te helpen.

Marcel is zich gaan specialiseren in hypnotherapie en heeft met behulp van hypnose al duizenden mensen geholpen om te stoppen met roken.

Tijdens deze hypnose sessies neemt hij bij de rokers de trek in een sigaret weg. Hierin slaagt hij zo goed dat het slagingspercentage op 86% ligt.

Roken kost je leven

Waaruit bestaat het programma van Ikstopwel.nl?

Het Online Programma Stoppen met Roken bestaat uit een reeks met korte video’s om je te voor te bereiden op de hypnose sessies van Marcel Borst.

Deze video’s zijn met opzet kort gehouden zodat je je volledige aandacht erbij kunt houden en alle informatie goed op kunt nemen.

Na aanschaf krijg je een 6 maanden om de training te doorlopen, echter als wanneer je er vol voor gaat kun je al binnen 2 weken definitief stoppen met roken met behulp van dit programma.

Daarnaast is de professionele begeleiding van Marcel en z’n team nooit ver weg en kun je altijd met je vragen bij hen terecht.

Hypnotherapie

Zoals gezegd draait het programma vooral om de hypnotherapie sessies die jou gaan helpen om van je verslaving af te komen.

Je zult direct merken dat er een knop in je brein wordt omgezet waardoor je geen trek meer in sigaretten hebt en dus ook niet meer hoeft te roken.

Daarnaast krijg je de ondersteunende mp3 bestanden die je zo vaak kunt luisteren als je zelf wilt.

Hoewel maar liefst 86% van de deelnemers na de hypnotherapie sessies zijn gestopt met roken blijft er ook een groep van 14% over bij wie het niet gelukt is om te stoppen.

Voor deze kleine groep heeft Marcel een speciaal 5-weeks nazorgprogramma waarin hij dagelijkse ondersteuning biedt om het slagingspercentage nog dichter naar 100% te brengen.

DIRECT TOEGANG TOT HET GRATIS WEBINAR!

Alle voor- en nadelen op een rijtje

Tot slot zet ik nog even alle voordelen van het Online Programma Stoppen met Roken voor je op een rijtje en bespreek ik een enkel nadeel die ik heb ontdekt.

Voordelen:

 • Stoppen met roken is uiteraard erg goed voor je gezondheid
 • Je bespaart erg veel geld aan sigaretten die je niet meer hoeft te kopen
 • Slagingspercentage van 86%
 • Persoonlijke begeleiding
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie
 • Goedkoop vergeleken met andere methodes

Nadelen:

 • Sommige mensen vinden hypnose beangstigend (hoewel dat echt niet nodig is)

Wat kost het Online Stoppen met Roken Programma?

Het programma kost je eenmalig €347 euro en hoewel dit wellicht duur klinkt is het programma van Marcel Borst dit echt waard.

Als verstokte roker heb je deze investering trouwens zo terugverdiend.

Wanneer je bijvoorbeeld €120 euro per maand uitgeeft aan sigaretten, shag of sigaren heb je slechts drie maanden nodig om je investering terug te verdienen, waarna je de rest van je leven dus iedere maand eigenlijk geld overhoudt.

Daarnaast loop je dankzij de 100% niet-geld-terug-garantie geen enkel risico en krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent.

Conclusie

Online Programma Stoppen met RokenHet Online Programma Stoppen met Roken is wat mij betreft een echte aanrader omdat ik uit eerste hand gezien heb hoe goed het werkt.

Inmiddels heeft Marcel Borst met zijn ruim 9 jaar ervaring al meer dan 2.000 mensen van hun rookverslaving afgeholpen.

Bovendien kun je dankzij de niet-goed-geld-terug garantie binnen 14 dagen je geld terug vragen als je niet tevreden bent.

De vraag is dus eigenlijk: Kun jij het veroorloven om deze kans voorbij te laten gaan?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DIRECT BEGINNEN!

Dit programma heeft inmiddels al meer dan 2.000 stoppers geholpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *