My Shredded Lifestyle Review: Intermittent Fasting Voor Jouw Ultieme Droomlichaam!

My Shredded Lifestyle van Merijn SchoeberMy Shredded Lifestyle van Merijn Schoeber is inmiddels een bestseller boek geworden en is inmiddels in minder dan een half jaar al meer dan 20.000 keer verkocht.

Je leert in dit boek hoe je door middel van intermittent fasting op een snelle manier je droomlichaam kunt realiseren.

Shredden betekent letterlijk “versnipperen”, maar in het geval van sporten en fitness wordt ermee bedoeld dat je snel vet verbrandt om een grotere spierdefinitie te krijgen.

In deze uitgebreide review ga ik je vertellen waarom ik in eerste instantie veel twijfels bij deze methode had, maar inmiddels een groot fan van het boek ben geworden en 

WIE IS MERIJN SCHOEBER

Merijn Schoeber is een bekende naam in de wereld van fitness en YouTube die met behulp van intermittent fasting, oftewel periodiek vasten, in korte tijd een ontzettend strak lichaam heeft weten te krijgen.

Op zijn eigen YouTube kanaal met inmiddels meer dan 200.000 abonnees geeft hij wekelijks een inkijkje in zijn leven en vooral zijn levensstijl.

Om ook jou te leren hoe je zo’n gespierd lichaam kunt krijgen heeft hij zijn eerste boek geschreven, namelijk My Shredded Lifestyle, en dit boek is meteen een bestseller geworden.

Merijn heeft zichzelf gedurende 6 jaar gespecialiseerd in deze bijzondere manier van eten en trainen waarna hij deze kennis aan vele professionele atleten heeft doorgegeven.

Door middel van dit boek wil hij zijn kennis nu ook doorgeven aan jou zodat ook jij nog net voor de zomervakantie je spieren kunt showen.

Merijn Schoeber

DE SUCCESMETHODE VAN MY SHREDDED LIFESTYLE

Zoals gezegd is My Shredded Lifestyle gebaseerd op een zeer specifiek voedingsschema genaamd intermittent fasting.

Dit houdt in dat je gedurende 8 uur per dag mag eten en de overige 16 uur niks eet en dus aan het vasten bent.

Tijdens deze 16 uren vasten moet je lichaam namelijk in zijn energiereserves tasten waardoor het vet gaat verbranden om energie te krijgen.

Dit heeft alles te maken met verschillende hormonen in je lichaam die ervoor zorgen dat je spieren groeien, deze worden tijdens het vasten namelijk massaal geproduceerd in je lijf.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je tijdens de periode waarin je wel mag eten ook goed en gezond eet en hier komen de op maat gemaakte voedingsschema’s in het boek goed van pas.

Check op deze pagina een kleine greep uit de inmiddels duizenden succesverhalen van mensen die het boek al hebben aangeschaft.

DEZE METHODE IS EENVOUDIG VOL TE HOUDEN

Er zijn inmiddels meer dan 20 internationale wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de werking van deze methode.

Zij kwamen tot de conclusie dat deze manier van trainen makkelijk vol te houden is omdat je geen crashdieet hoeft te volgen, maar gedurende 8 uur op een dag gewoon goed mag eten.

Echter de grootste motivatie zul je krijgen uit de resultaten, want door deze methode toe te passen zul je al binnen 1 à 2 weken resultaat zien en je vetpercentage zien dalen.

Daarnaast herstel je dankzij de specifieke maaltijden sneller van trainingen en zul je sneller vet verbranden rondom je spieren.

Check de video hieronder om te zien wat Merijn zoal eet op een dag wanneer hij dit programma volgt:

IS MY SHREDDED LIFESTYLE VOOR IEDEREEN?

Ik heb het boek online besteld en kreeg deze de volgende dag netjes thuis bezorgd waarna ik natuurlijk niet kon wachten om het boek open te slaan.

Het is een zeer degelijk, strak en mooi vormgegeven boek met veel foto’s en illustraties ter verduidelijking van de geschreven tekst (en uiteraard om het geheel mooi aan te kleden).

Na het voorwoord kom je zoals gebruikelijk bij de inhoudsopgave terecht (deze kun je hieronder alvast inkijken).

Dit is een duidelijke opsomming van wat er in het boek te lezen valt waarmee je eenvoudig je weg kunt vinden.

Is My Shredded Lifestyle voor iedereen van toepassing? Ja! Je leert in het boek hoe je op een goede manier vet kunt verbranden en een gespierd en droog lichaam kunt krijgen.

Toch zal het niet vanzelf gaan en zul je er, net als alles in het leven, hard voor moeten werken om je doel te bereiken. Maar dat heb je er wel voor over toch?

INHOUD VAN HET BOEK

My Shredded Lifestyle is een boek van maar liefst 136 pagina’s waarin je alles leert over sporten, voeding en het creëren van de juiste levensstijl om jouw droomlichaam te krijgen.

Daarnaast gaat het boek dieper in op de mentale aspecten van het krijgen en hebben van een gespierd lichaam zodat je niet terugvalt in oude gewoontes.

Check hieronder alvast de volledige inhoudsopgave van het boek om te zien welke hoofdstukken er precies behandeld worden.

Inhoud My Shredded Lifestyle 1Inhoud My Shredded Lifestyle 2Inhoud My Shredded Lifestyle 3

MIJN EIGEN ERVARING MET DEZE METHODE

Merijn Schoeber met zijn boekIk moet eerlijk toegeven dat ik bijzonder sceptisch dacht over het idee van intermittent fasting, maar om een eerlijke review te kunnen schrijven heb ik het toch een kans gegeven.

Ik ben dan ook erg positief verrast, want het blijkt inderdaad niet moeilijk om het vasten vol te houden, simpelweg omdat je gedurende de eetmoment wèl rijkelijk mag eten.

Uiteraard moet er daarnaast wel keihard getraind worden in de sportschool om de spiergroei te stimuleren.

Maar ook hier krijgt de methode van Merijn Schoeber wat mij betreft gelijk omdat je door periodiek vasten tijdens het trainen inderdaad meer spierkracht en uithoudingsvermogen hebt, precies zoals in het boek is beschreven.

En dan volgt uiteraard de hamvraag, is mijn lichaam veranderd sinds ik My Shredded Lifestyle volg?

Op deze vraag kan ik volmondig JA antwoorden, want ik heb inderdaad een grotere spierdefinitie gekregen.

Vooral rond mijn buikspieren, schouders en bovenarmen is de spiergroei opmerkelijk te noemen en is het laatste laagje vet volledig verdwenen.

Wellicht belangrijker nog ik ben in deze periode van inmiddels een maand veel sterker geworden en voel me bovendien simpelweg veel fitter.

Ik ben ervan overtuigd dat voor mij persoonlijk de cheatdays hierin een grote rol spelen omdat je af en toe inderdaad vrij wordt gelaten en alles mag eten wat je wilt.

Omdat ik op zijn tijd houd van fastfood vind ik dit erg belangrijk en geeft juist dit mij de motivatie om door te gaan.

MY SHREDDED LIFESTYLE KOPEN

My Shredded Lifestyle coverJe kunt het boek bestellen op de officiële website van My Shredded Lifestyle waarna je het boek de volgende dag thuisgestuurd krijgt.

Het boek inclusief de bonussen kost €29,95 en dit is naar mijn mening een uitstekende prijs voor de overvloed aan kennis die in het boek gedeeld wordt

Als je nu bestelt krijg je er tijdelijk 4 GRATIS online bonussen bij, namelijk:

  • Je krijgt gratis toegang tot de handige online tools
  • Toegang tot unieke trainingsschema’s speciaal ontworpen voor deze methode
  • Toegang tot voedingsschema’s die bij dit programma horen
  • Gratis voortgangslogboek waarin je je progressie bij kunt houden

Meer dan 20.000 tevreden lezers zijn je inmiddels voorgegaan en zij hebben hun lichaam met behulp van My Shredded Lifestyle kunnen transformeren.

Wil jij ook een gespierd, afgetraind en droog lichaam krijgen? Bestel dan snel My Shredded Lifestyle via de onderstaande link!

KLIK HIER OM HET BOEK VOOR DE BESTE PRIJS TE KOPEN!

Ruim 20.000 tevreden sporters gingen je al voor!

Summary
Review Date
Reviewed Item
My Shredded Lifestyle
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *