Betaalbare skeelers: Beste skeelers onder 150 euro [Koopgids 2021]

Omdat niet iedereen een gigantisch budget ter beschikking heeft om nieuwe skeelers te kopen of hier veel geld voor over hebben heb ik voor jou een aantal uitstekende skeelers verzameld die allen niet meer dan 150 euro kosten.

Hoewel je voor deze inline-skates niet de hoofdprijs hoeft te betalen ben ik van mening dat ze wel kwalitatief bijzonder goed zijn.

Ik heb skeelers uit 2 verschillende categorieën verzameld, namelijk skeelers voor kinderen en skeelers voor fitness skaters.

Beste skeelers onder 150 euro

Skeelers onder 150 euro voor kinderen

SFR Pulsar Verstelbare Inline Skates: Deze verstelbare skeelers zijn het ideale instapmodel voor jonge kinderen omdat je ze in 5 verschillende schoenmaten kunt verstellen.

Zo zullen je kinderen er niet snel uit groeien en kunnen ze meerdere jaren van deze skeelers genieten.

Dankzij de stevige skeelerschoen met snelsluitingen is hij eenvoudig aan- en uit te trekken door je kids en kunnen ze goed hun balans houden.

Roces Moody 5.0: De Roces Moody 5.0 is een andere uitstekende keuze voor je kinderen waar ze jaren plezier van zullen hebben.

Ook deze skeelers hebben een enorm stevige en sterke schoen waarin je kinderen erg stevig staan en het skeeleren snel kunnen leren.

Daarnaast zijn behoren de wielen van het merk Roces al jaren tot de top van het spectrum waardoor ik je deze inline-skates van harte kan aanraden.

Nijdam Junior Skate/Schaats Combo: Een andere aanrader voor je kinderen is een wel heel bijzondere skeeler.

De Junior Skate/Schaats Combo is van het Nederlandse merk Nijdam is een skeeler die je tijdens de wintermaanden kunt ombouwen naar schaatsen.

Hierdoor kunnen je kinderen ook in de winter van deze skates genieten en bijkomend voordeel hiervan is dat ze niet aan de stevige semi-softboot schoen hoeven te wennen.

Bovendien is ook deze skeeler weer in meerdere maten te verstellen waardoor ze ook meerdere schoenmaten meegaan.

Skeelers onder 150 euro voor Fitness skaters

Nijdam Pro-Line Fitness: De Nijdam Pro-Line Fitness zijn ideale inline-skates voor mensen die aan hun conditie willen werken door lekker te gaan skeeleren.

Deze skeelers zijn voorzien van een comfortabele semi-softboot wat betekent dat deze erg comfortabel rond je voet zit maar wel genoeg stevigheid biedt om lange afstanden te kunnen skeeleren.

Daarnaast hebben ze wielen van 100 mm waardoor je eenvoudig snelheid kunt opbouwen maar toch goed kunt sturen.

Powerslide Inline-Skates: Met skeelers van het merk Powerslide zit je eigenlijk altijd goed. Powerslide staat er namelijk om bekend dat ze bijzonder goede skeelers maken die erg duurzaam zijn en lang meegaan.

Onderstaande skeelers hebben een softboot schoen waardoor ze erg comfortabel zijn en zijn verstevigd met plastic delen en snelsluitingen.

Met de wielen van 90 mm kunnen vooral beginners eenvoudig snelheid maken en scherp sturen en remmen.

Fila Primo Comp: Deze Fila skates zijn ideale skates voor beginnende skeeleraars die dankzij de softboot schoen erg comfortabel zitten.

Dankzij de relatief kleine wielen van 80 mm zijn deze skeelers vooral erg geschikt voor beginners.

Zandstra Fitness: Hoewel deze skeelers wellicht niet de schoonheidsprijs verdienen doen ze hun werk wel ontzettend goed.

Zo zijn deze skeelers met 5 wielen! speciaal gericht op skeeleraars die lange afstanden willen skeeleren.

Dankzij de stevige hardboot zitten deze skeelers ontzettend stevig rondom je voeten waardoor je er ook daadwerkelijk lang op kunt skeeleren zonder spierpijn.

Let op: Dit is slechts een kleine greep uit de skeelers die ik aanraad en ik verdien een kleine vergoeding wanneer je via bovenstaande links je skeelers aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *