Review: SFR Pulsar verstelbare inline-skates [Ideale skeelers voor kids!]

De SFR Pulsar verstelbare inline-skates zijn de ideale skeelers voor kinderen die meerdere maten mee kunnen groeien met de groeiende voeten van je kids.

De schoen is met het indrukken van de knop in de hiel eenvoudig in maat te verstellen wanneer deze te klein dreigt te worden.

Daarnaast zijn de wielen van hoogwaardige kwaliteit en zijn de skates in meerdere kleuren verkrijgbaar met bijvoorbeeld roze accenten voor meisjes en blauwe delen voor jongens.

SFR Pulsar verstelbare inline-skates review

SFR

SFR is een merk uit het Verenigd Koninkrijk die zich specialiseert in verstelbare inline-skates voor kinderen.

De skeelers van SFR bevinden zich op het gebied van prijs en kwaliteit aan de bovenkant van het segment voor kinderen en beginnende skeeleraars.

SFR Pulsar schoen en pasvorm

De SFR Pulsar beschikt over een comfortabele softboot schoen die bijzonder zacht rondom je voeten voelt.

De harde polyester delen van de schoen zorgen voor een stevige pasvorm waardoor de skate solide aanvoelt, de enkels van je kind goed ondersteunt en je kind goed in balans kan blijven.

Daarnaast is deze skeelerschoen uiteraard voorzien van een vetersluiting welke jij als ouder of je kind zelf goed strak aan kunt trekken, een buckle clip voor extra ondersteuning rond de enkel en een klittenband sluiting die je strak rond de wreef van de voet kunt trekken.

De SFR Pulsar skeelers zijn verkrijgbaar in de maten 25 – 29, 30 – 34 en 35 – 40 en deze kun je zoals gezegd verstellen tussen deze schoenmaten om de juiste pasvorm te krijgen.

Wielen

De SFR Pulsar is uiteraard voorzien van relatief kleine wielen vergeleken met inline-skates voor volwassenen, namelijk 64mm en 70mm wielen.

De hardheid van de wielen is 82A wat neerkomt op een gemiddelde hardheid, simpel gezegd niet te hard en niet te zacht.

Dit in combinatie met ABEC 5 lagers rollen de wielen lekker soepel en kan jouw kind jaren plezier met deze skates beleven.

Prijs-kwaliteitverhouding [8,5 / 10]

Hoewel sommige ouders de prijs van de SFR Pulsar aan de hoge kant zullen vinden ben ik van mening dat de prijs-kwaliteitverhouding gewoon goed is en geef ik deze skeelers een 8,5.

De prijs van de Pulsar ligt rond de 70 euro en inderdaad dit is niet goedkoop voor kinderskeelers.

Toch ben ik van mening dat de SFR Pulsar het wel waard is omdat de gebruikte materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit is en je kind er dus jaren plezier mee kan hebben, vooral vergeleken met goedkopere skates voor kinderen welke snel kapot gaan.

Check de links hieronder en koop de SFR Pulsar verstelbare inline-skates voor de beste prijs op bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *