Pokémon GO spelen op skeelers

      Geen reacties op Pokémon GO spelen op skeelers

Een paar weken geleden kon je er niet aan ontkomen, over waar je keek zag je kinderen en opmerkelijk veel volwassenen Pokémon GO spelen.

Pokémon GO op skeelers

Pokémon GO op skeelersHoewel de grote hype inmiddels al een beetje is afgenomen bracht het me wel op een idee en bovendien zijn er nog steeds miljoenen mensen die het spelen.

Hoe leuk is het om Pokémon GO te spelen terwijl je skeelert. Dit moet overigens wel een relaxed ritje zijn, want het spel heeft een maximumsnelheid (kom ik zo op terug).

Op skeelers zul je je makkelijker langs alle punten waar deze beestjes zich verschuilen bewegen dan lopend.

Dit betekent dat je ze sneller allemaal kunt vangen, want je weet het: Gotta catch ‘em all!

Je kunt zelfs met een aantal vrienden afspreken om lekker te gaan skeeleren en onderweg langs alle Pokestops & Gyms in de buurt te gaan.

Pokémon GO in het kort

Pokémon GO pokeballPokémon GO  is een spel dat werkt op basis van “Augmented Reality”, dit is een techniek waarmee de echte wereld om je heen wordt aangevuld met digitale elementen.

Met behulp van de camera van je smartphone zie je de wereld om je heen.

Je telefoon projecteert daar vervolgens Pokémon in op het scherm, waardoor het net lijkt of deze beestjes recht voor je neus staan.

Onderweg zul je ook eieren verzamelen, de zogenaamde Poke Eggs, waar op een gegeven moment nieuwe Pokemon (en ja het meervoud is echt Pokémon en niet Pokémons) uit zullen komen.

Maximumsnelheid

Pokémon GO op iPhoneNu komt echter de clou, omdat Pokémon GO bedoeld is om mensen (kinderen) naar buiten te krijgen en meer te laten bewegen heeft het spel een maximumsnelheid.

Omdat het de bedoeling is dat je al wandelend door je buurt, dorp, stad het spel speelt zul je geen voortgang boeken boven een bepaalde snelheid.

Hoewel het nooit officieel bekendgemaakt is wat de maximumsnelheid voor het spelen van Pokémon GO is zijn veel spelers erachter gekomen dat dit ergens tussen 15 en 20 km/u moet zijn.

Dus als je het spel op skeelers gaat spelen is het erg belangrijk dat je niet te snel rijdt en er echt een ontspannen ritje van maakt omdat het spel is gebasseerd op wandelen.

Conclusie

Pokémon GO (Wikipedia) is een leuk spel om samen met vrienden op skeelers te spelen.

Verwacht echter geen mega zware workout, omdat je snelheid niet te hoog mag liggen anders is al je werk voor niks.

Tip: Ohja, let er ook even op dat als je een Pokémon tegenkomt dat je dan even stil op de stoep gaat staan om het beestje te vangen, we willen natuurlijk geen ongelukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *