Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review [Persoonlijke Ervaringen: 12+ Kilo kwijt!]

Ben jij op zoek naar een manier om snel af te vallen en een slank lichaam te krijgen zonder extreem veel te hoeven sporten? Dan is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wellicht iets voor jou!

In deze uitgebreide review vertel ik je precies wat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma precies inhoudt en welke resultaten ik met het programma heb bereikt.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review

Afvallen met een koolhydraatarm dieet

Dat je met een koolhydraatarm dieet makkelijk en snel de nodige kilo’s kunt verliezen is al jaren bekend en wetenschappelijk bewezen.

Vooral bewerkte koolhydraten (suikers) die veel voorkomen in frisdrank, snoep en andere zoete producten zorgen voor een slechtere gezondheid en dat je aankomt.

Het is dus geen rare gedachte om koolhydraten uit je dieet te weren of tenminste sterk te verminderen.

Maar krijg je dan helemaal geen koolhydraten meer binnen als je een koolhydraatarm dieet volgt zul je je afvragen?

De bewerkte en slechte koolhydraten worden vervangen door goede koolhydraten die bijvoorbeeld gevonden kunnen worden in fruit, groenten en andere onbewerkte plantaardige producten.

DIRECT BEGINNEN? KLIK HIER VOOR HOGE KORTING!

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is de bedenker en auteur van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en eigenaar van de website makkelijkafvallen.eu.

Op deze bijzonder succesvolle website deelt hij dagelijks gezonde recepten en informatie over afvallen en een gezonde levensstijl.

Daarnaast staat zijn deskundigheid op het gebied van gezondheid en afvallen als een paal boven water en schrijft hij al jaren deskundige berichten op zijn veelbezochte website.

Niels komt erg betrouwbaar over en reageert op de Facebookpagina van Makkelijk Afvallen meestal binnen een aantal uren op gestelde vragen en opmerkingen.

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is een 113-pagina’s tellend eBook bestaande een aantal verschillende onderdelen.

Omdat het boek alleen verkrijgbaar is in digitale vorm kun je het direct downloaden als PDF-bestand en openen op je computer, tablet of smartphone.

Zoals de naam van het programma al doet vermoeden krijg je voor 50 dagen koolhydraatarme dagmenu’s krijgt, uiteraard uitgewerkt in ontbijt, lunch, diner en verschillende tussendoortjes.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is bijzonder mooi en duidelijk geïllustreerd en vertelt je per eetmoment en gerecht duidelijk wat de voedingswaarde ervan is en uiteraard hoeveel koolhydraten het bevat.

De dagmenu’s zijn zo samengesteld dat je onder de 50 gram koolhydraten per dag blijft waardoor de insulinewaarden laag blijven en je lichaam vet kan verbranden.

Dit koolhydraatarm dieet is gebaseerd op 6 belangrijke pijlers, namelijk: 

  1. Afvallen zonder te sporten
  2. Geen hongergevoel dankzij 6 eetmomenten op een dag
  3. Lekkere, snelle en eenvoudige recepten
  4. Je mag (af en toe) brood eten
  5. Afvallen doe je op een gezonde en verantwoorde manier
  6. Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is geschikt voor het gehele gezin waardoor je het dieet ook samen kunt volgen

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DOWNLOAD HET BOEK!

Waar bestaat het programma uit?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Zo vind je in het eerste deel van het dieetboek de 50 dagmenu’s

In het tweede deel kom je 40 koolhydraatarme recepten tegen die elk bijzonder smakelijk en betaalbaar zijn. Daarnaast zijn ze snel en eenvoudig te bereiden wat volledig overeen komt met de naam van Niels Bosman’s website “Makkelijk Afvallen”.

Het derde en laatste deel bestaat uit tips en adviezen (opdrachten) die jou helpen je focus te behouden en vol te houden om je ideale gewicht te bereiken.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma voorbeeldmenu

2 Gratis bonussen

Op het moment van schrijven krijg je 3 gratis bonussen wanneer je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma aanschaft, deze bonussen kunnen echter ieder moment afgelopen zijn of wijzigen.

  1. Boodschappenlijstje voor 7 weken
  2. De beste gezonde drinktips voor tijdens het koolhydraatarme dieet
  3. 100 Koolhydraatarme lekkernijen

Het boek (eBook) met 100 koolhydraatarme lekkernijen is een bestseller boek van Niels Bosman die hij nu tijdelijk gratis weggeeft bij het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Met deze lekkernijen toont hij aan dat je zowel lekker kunt eten en afvallen tegelijk. Je kunt deze lekkernijen bijvoorbeeld als tussendoortje eten of als lekkere avondsnack.

Voor wie is een koolhydraatarm dieet geschikt?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op een snelle maar verantwoorde manier meer dan 10 kilo willen afvallen.

Vooral wanneer je niet graag sport (sporten mag uiteraard maar hoeft niet) en eigenlijk alleen met het volgen van een dieet (veel) gewicht wilt verliezen.

Het mooie aan dit programma is dat je het zonder enige voorkennis kunt volgen en dat het een bijzonder betaalbare afvalmethode is.

Zo hoef je bijvoorbeeld geen grote bedragen neer te leggen voor allerlei bijzondere exotische producten maar vind je in het receptenboek vooral ingrediënten die je bij iedere supermarkt voordelig kunt kopen.

Wanneer je toch nog vragen of opmerkingen hebt kun je deze vragen op de Facebookpagina of een mailtje te sturen naar de support, beide reageren gebruikelijk binnen een dag.

Mijn persoonlijke ervaringen met het programma

Ik heb het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma samen met mijn vriendin gevolgd en zal mijn persoonlijke ervaringen met je delen.

Om direct van wal te steken, ben ik afgevallen dankzij het programma? JA, m’n vriendin en ik zijn beide meer dan 12 kilo lichaamsgewicht (vet) verloren.

Hoewel het ene gerecht uiteraard smakelijker was dan het andere (smaken verschillen) heb ik prima gegeten tijdens de 50 dagen en absoluut geen honger geleden dankzij de vele koolhydraatarme tussendoortjes.

Toegegeven wij hebben niet stil gezeten tijdens het volgen van het dieet en gemiddeld 2 keer per week gesport.

Toch geloof ik dat je ook snel afvalt wanneer je niet of weinig sport terwijl je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma volgt.

Hieronder een kleine greep uit de recensies van de Facebookpagina van Makkelijk Afvallen:

Recensies Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kopen

Koolhydraatarm 50 Dagen ProgrammaZoals gezegd is het programma enkel als eBook verkrijgbaar en krijg je het direct na aanschaffen als PDF-bestanden in je mailbox geleverd.

Je kunt het programma tijdelijk met grote korting aanschaffen via de knop hieronder waardoor het KHA-programma niet €136,- maar slechts €37,- kost.

Je loopt overigens geen enkel risico, want als je niet tevreden bent of niet afvalt dan krijg je dankzij de 50 dagen niet-goed-geld-terug garantie gewoon je geld terug, zonder lastige vragen.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en download het programma!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DIRECT BEGINNEN [HOGE KORTING!]

Dit populaire programma heeft inmiddels ruim 40.000 mensen geholpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *