Review: Is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren het beste dieet van 2021?

In deze uitgebreide review van de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren ga ik met je doornemen waaruit het programma precies bestaat en deel ik mijn persoonlijke ervaringen met jou!

Je kunt hier ontdekken of de Keto Revolutie iets voor jou is en wat de voor- en nadelen van het programma zijn waardoor jij snel kunt bepalen of dit dieet geschikt is voor jou, of niet.

Keto Revolutie van Mitchel van Duuren review

Inhoud

Wat is het ketogeen dieet (ketodieet)?

Het ketogeen dieet, oftewel ketodieet, is een Amerikaans dieet die de afgelopen jaren is komen overwaaien over de Atlantische Oceaan.

Met dit dieet kun je snel gewicht verliezen en buikvet verbranden zonder calorieën te tellen.

Het ketogeen dieet is een zogenaamd ‘hoog-in-vet’ dieet wat ervoor kan zorgen dat je lichaam juist opgeslagen vet gaat gebruiken als brandstof in plaats van glycogeen.

Energie verkregen uit vet wordt gelijkmatiger afgegeven waardoor je hier langer op kunt teren.

Daarnaast zul je merken dat je over de gehele linie minder eet omdat vetten voor een langer verzadigd gevoel zorgen in vergelijking met koolhydraten.

Hierdoor kun je snel en eenvoudig vet verbranden op plekken waar dit normaal bijzonder lastig is, zoals rond je buik, heupen en bovenbenen.

DIRECT BEGINNEN MET AFVALLEN? KLIK HIER!

Wat is de Keto Revolutie?

Keto Revolutie boek coverDe Keto Revolutie is een volledig digitaal programma met volledige videocursus met stap-voor-stap uitleg over het ketogeen dieet en hoe jij deze het beste in kunt zetten om snel af te vallen.

Je wordt door Mitchel bij de hand genomen en krijgt alles tot in detail uitgelegd waardoor resultaat niet kan uitblijven wanneer jij het dieet precies volgt.

In de Keto Revolutie vind je daarnaast eetschema’s op maat en een uniek keto-kookboek boordevol met heerlijke gerechten.

Daarnaast krijg je volledig uitgewerkte boodschappenlijstjes zodat je precies weet wat je in de supermarkt moet kopen zodat je altijd alle ingrediënten in huis hebt.

Hierdoor zul je merken dat je uiteindelijk zelfs geld bespaart omdat je geen overbodige producten koopt.

Waaruit bestaat de Keto Revolutie precies?

Zoals gezegd is de Keto Revolutie een uitgebreid programma wat bestaat uit 5 onderdelen, namelijk:

  1. De Keto Revolutie eBook (PDF)
  2. Intermittent Fasting Handboek (PDF)
  3. Keto Revolutie Receptenboek eBook (PDF)
  4. 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes (PDF)
  5. Keto Revolutie Videocursus (meer dan 20 video’s in het speciale ledengedeelte)

#1: De Keto Revolutie

In het Keto Revolutie eBook krijg je een korte introductie in het ketodieet en wat het precies inhoudt.

Mitchel van Duuren vertelt in het boek zijn eigen verhaal over hoe hij in aanraking kwam met het ketogeen dieet, wat het voor hem betekent en waarom hij deze methode met jou wil delen.

Daarnaast leer je hoe je het keto dieet op de voet kunt volgen maar ook hoe je het eigen kunt maken en kleine aanpassingen kunt doorvoeren wanneer je erg druk bent (de luie manier).

#2: Intermittent Fasting Handboek

In het Intermittent Fasting Handboek maak je kennis met intermitterend vasten wat inhoudt dat je slechts op een aantal vastgestelde tijdstippen op een dag mag eten en voor de rest van de dag niets eet.

Intermittent fasting werkt bijzonder goed in combinatie met het ketogeen dieet om nog sneller vet te verliezen en je lichaam te trainen niet langer afhankelijk te zijn van koolhydraten en “slecht” voedsel.

#3: Keto Revolutie Receptenboek

Keto Receptenboek coverHet Keto Revolutie Receptenboek bestaat uit 63 verrassend lekkere gerechten die naadloos aansluiten bij het dieet.

Deze 63 maaltijden zijn goed voor 21 dagen wanneer je het dieet tot in detail volgt, namelijk voor 21 dagen ontbijt, lunch en diner.

Alle recepten zijn zeer gevarieerd en verrassend smaakvol ondanks het gebrek aan koolhydraten en slechte voedingsstoffen.

Daarnaast zijn alle gerechten 100% glutenvrij waardoor je de Keto Revolutie ook prima kunt volgen wanneer je glutenintolerantie hebt.

#4: 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

De naam van dit bestand zegt eigenlijk alles al, want je vindt hierin precies hoe je je maaltijden in moet plannen en uiteraard de bijbehorende boodschappenlijstjes zodat je na een bezoekje aan de supermarkt direct aan de slag kunt.

Bovendien krijg je een complete voedingslijst waarin je precies kunt opzoeken of een bepaald product binnen het ketodieet past.

>> Tip: Bewaar deze voedingslijst op je smartphone zodat je deze altijd bij de hand hebt.

KLIK HIER VOOR DE BESTE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID!

#5: Videocursus (20+ video’s)

De videocursus is speciaal bedoeld voor mensen die liever video’s kijkt en luistert dan leest waardoor je ook op deze manier de Keto Revolutie kunt volgen.

Door het kijken van de meer dan 20 video’s voelt het alsof je het dieet samen met Mitchel zelf volgt wat het nóg persoonlijker maakt.

Daarnaast vind je in de video’s extra informatie en inzichten waardoor ze zeker het kijken waard zijn, ook wanneer je de boeken hebt gelezen.

Keto Revolutie videocursus

Wie is Mitchel van Duuren?

Waarschijnlijk rijst nu bij jou de vraag: Wie is deze Mitchel van Duuren en is ‘ie te vertrouwen?

Mitchel van Duuren is een bekende voedings- en dieet blogger en vlogger die samen met zijn vrouw en kinderen op Gran Canaria woont.

Hij is in Nederland en België vooral bekend van de boeken die hij schreef over het paleo dieet en zijn succesvolle website paleo.nl.

Je kunt het keto dieet eigenlijk zien als natuurlijke doorontwikkeling van het paleo dieet waardoor ook voor Mitchel de overgang erg natuurlijk en automatisch ging.

Op de vraag of Mitchel van Duuren betrouwbaar is kan ik alleen volmondig ‘JA’ zeggen.

Mitchel van Duuren is een bijzonder gerespecteerde voeding- en gezondheidsblogger met een succesvol YouTube-kanaal.

Je loopt bovendien geen enkel risico, want dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent, zonder lastige vragen of opmerkingen.

Bovendien hoef je niet ver op internet te zoeken naar positieve ervaringen met hem en zijn boeken en cursussen en zijn de negatieve reacties op 1 hand te tellen.

Daarnaast heb ik de Keto Revolutie zelf aangeschaft en ging alles precies zoals vooraf vermeld en krijg je snel antwoord op eventuele vragen wat voor mij bevestigd dat Mitchel van Duuren een betrouwbaar persoon is met een goed product!

Voor en na Keto dieet

Mijn persoonlijke ervaring met de Keto Revolutie

Ik heb de Keto Revolutie nu precies drie weken (21 dagen) gevolgd en ben zeer te spreken over het programma.

Vooral de duidelijke uitleg waarom je bepaalde zaken wel kunt eten en andere niet vind ik erg fijn en werkt echt motiverend om door te gaan.

Ook de duidelijke eetmomenten en gerechten zijn voor mij een uitkomst, bovendien vind ik de maaltijden verrassend lekker en heb ik de koolhydraten niet gemist.

Inmiddels ben ik ruim 3,5 kilo afgevallen, echter gewicht is slechts een getal. Ik vind het belangrijker dat mijn lichaam aan het veranderen is en dat er nu al een duidelijke spierdefinitie ontstaat rond mijn buik.

Daarnaast voel ik me overall gewoon gezonder en sterker en vind ik het verrassend om te zien dat mijn huid veel mooier en egaler is geworden.

Wat mij betreft is de Keto Revolutie dus een echte aanrader!

De Keto Revolutie kopen (60% korting)

Keto Revolutie boek coverBen je enthousiast geworden over de Keto Revolutie dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website van het dieet waar je nog veel meer informatie en ervaringen kunt vinden.

Daarnaast krijg je tijdelijk 60% korting en betaal je slechts €37 voor het gehele digitale programma.

Vergeet niet dat je dankzij de niet-goed-geld-terug garantie geen enkel risico loopt en gewoon je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN BESCHIKBAARHEID!

De Keto Revolutie heeft inmiddels ruim 7.500 mensen geholpen snel vet te verliezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *