Review: Droog Trainen Protocol [Mannen en Vrouwen] 80% Korting

Droog Trainen Protocol Vrouwen reviewIk krijg veel vragen over het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen, maar ook voor mannen.

Daarom heb ik besloten dit programma aan te schaffen, te testen en een uitgebreide review voor jullie te schrijven.

Het Droog Trainen Protocol is een online programma waarin je niet alleen leert hoe je kunt afvallen en spieren kweken, maar ook hoe de laatste stap richting een afgetraind en droog lichaam kunt maken.

Je zult je wellicht afvragen wat ‘droog’ precies is?

Nou droog trainen is de term die wordt gebruikt voor het terugbrengen van je vetpercentage waardoor je spieren nòg beter tot uiting komen en er een betere spierdefinitie is te zien.

Inhoud

WERKT HET DROOG TRAINEN PROTOCOL?

Om meteen met de deur in huis te vallen en de belangrijkste vraag meteen te beantwoorden: Ja het Droog Trainen Protocol werkt echt!

Dit gezegd hebbende wil ik een kleine nuance plaatsen dat het alleen werkt als jij er zelf ook hard voor werkt.

Ja, dit trainingsprogramma biedt alle tools die jij nodig hebt om een superstrak lichaam en een echte killerbody te krijgen, maar je moet het wel zelf doen.

Mijn persoonlijke resultaten liegen er ook niet om, voor ik aan het DTP begon woog ik 73 kilo en had ik een vetpercentage van 17%.

Nu ik het programma 3 maanden heb gevolgd en elke week 3 à 4 keer in de sportschool te vinden was weeg ik nog steeds ongeveer 73 kilo, maar is mijn vetpercentage gedaald naar 12% en zie ik mega strakke lijnen vooral rond m’n buikspieren.

Ik heb er dus erg veel spiermassa bijgekregen en heb als een dolle vet verbrand waardoor je nu een mooie spierdefinitie ziet in mijn armen, benen en vooral mijn buik (echte blokjes).

WIE ZIT ACHTER HET DTP?

Ex-marinier Henry van EsHet Droog Trainen Protocol is een onderdeel van de Droog Trainen Academie van ex-marinier Henry van Es.

Henry van Es is, mede dankzij zijn vroegere carrière, een expert op het gebied van fitness, voeding en krachttraining.

Hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en werd een personal trainer en heeft veel mensen aan een killerbody geholpen door keihard te trainen.

Op een gegeven moment bleven de aanvragen om met hem samen te werken echter maar binnenkomen en kon hij ze niet allemaal meer persoonlijk begeleiden.

Hierop heeft hij de Droog Trainen Academie opgericht en het Droog Trainen Protocol voor zowel vrouwen als mannen geschreven om via dit online platform iedereen toch te kunnen begeleiden.

DROOG TRAINEN PROTOCOL VROUWEN

Droog Trainen Protocol Vrouwen resultaten van WendyDe populairste versie van het programma is toch wel het Droog Trainen Protocol vrouwen, welke tot op de dag van vandaag nog steeds in de top 5 meest gedownloade Nederlandse eBooks staat.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met de enorme fitnesshype die de laatste jaren onder vrouwen gaande is.

Sterren als Fajah Lourens pikken hier natuurlijk hun graantje in mee, maar ook haar verkoopcijfers vallen in het niet bij de cijfers van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen.

Dit krijg je natuurlijk niet vanzelf en als zoveel mensen jouw boek kopen dan kan het bijna niet slecht zijn, getuige ook het immense aantal volgers op Facebook (ruim 48.000) en de ontelbare positieve reacties.

Maar met alleen bewijzen op papier (of op m’n beeldscherm in dit geval) nam ik niet genoeg en kocht ik het Droog Trainen Protocol om het zelf te kunnen testen.

DOWNLOAD DROOG TRAINEN PROTOCOL VROUWEN!

MIJN ERVARING MET HET DROOG TRAINEN PROTOCOL MANNEN

Droog Trainen Protocol Mannen resultaten HenryUiteraard heb ik het Droog Trainen Protocol voor mannen gevolgd, maar in de opzet is er weinig verschil met de vrouwenversie op de intensiteit van sommige trainingen en verschillende voedingsschema’s na.

Toch komen ze verder erg overeen en blijft de kern tot succes hard werken en de goede dingen doen.

Je leert op een geheel andere manier naar krachttraining te kijken en hoe je ervoor zorgt dat je sneller en meer resultaat haalt uit dezelfde training.

Echter wist je dat het doen van de juiste cardiotrainingen ook van groot belang is om je lijf volledig droog te trainen?

Mijn eigen ervaring met het Droog Trainen Protocol Mannen is dan ook uiterst positief.

Mijn vetpercentage verminderde met 5% terwijl mijn gewicht hetzelfde bleef. Dit betekent dus dat mijn spiermassa flink is toegenomen.

Hierdoor heb ik nu een echt strak lichaam en zie ik voor het eerst in mijn leven een mooie duidelijke sixpack.

Ik weet zeker dat jij dit ook kunt, want als jij je aan de schema’s houdt dan zul je wekelijks progressie boeken en kun je dit ook in het programma inzien en volgen.

Hierdoor wordt de motivatie om je doel te bereiken en door te gaan steeds groter en garandeer ik je dat je je doel zult bereiken.

DOWNLOAD DROOG TRAINEN PROTOCOL MANNEN!

WAARUIT BESTAAT HET PAKKET?

Droog Trainen Protocol Mannen coverAls je het Droog Trainen Protocol (mannen en vrouwen) bestelt dan krijg je uiteraard het 70+ pagina’s tellende eBook zelf.

In dit eBook leer je alles over hoe je het maximale uit je training, maar ook uit je voeding kunt halen om het meeste vet te verbranden.

Daarnaast leer je welke trainingen het beste passen bij het krijgen van een goede spierdefinitie.

Echter wellicht het belangrijkste is dat je er zelf in gelooft en over het doorzettingsvermogen beschikt om door te blijven gaan, want uiteindelijk zul je het toch echt zelf moeten doen.

Natuurlijk wordt dit wel iets makkelijker wanneer je de beste begeleiding krijgt die er op dit moment op de markt beschikbaar is.

Voeding:

De eerste hoofdstukken gaan over voeding en het belang van goede voeding om je vetpercentage omlaag te brengen.

Het is namelijk een misvatting dat je minder moet gaan eten om goede resultaten te behalen, je moet alleen slimmer gaan eten.

Je zult merken dat je misschien wel meer moet eten dan je vooraf deed om alle trainingen aan te kunnen en het beste resultaat te behalen.

Je krijgt uitgebreide uitleg over het belang van voeding en hoe je de vetverbrandingsmachine in je lichaam op volle toeren kunt laten lopen.

Krachttraining:

Dat Henry van Es een expert is op het gebied van krachttraining moge duidelijk zijn maar in dit online programma kom je erachter dat hij het ook bijzonder goed weet over te brengen in duidelijke bewoordingen.

Je leert hoe je je lichaam kunt blijven verrassen en prikkelen om telkens weer een niveau hoger te komen in je trainingen.

Bovendien is het boek voorzien van duidelijke en gedetailleerde illustraties waarin je precies kunt aflezen hoe je de oefening moet uitvoeren voor het gewenste resultaat.

Je leert in het Droog Trainen Protocol ook hoe belangrijk cardiotraining is bij het strakker maken van je lichaam en ook hier krijg je uitgebreide trainingsschema’s voor.

GRATIS BONUSSEN

Bij het Droog Trainen Protocol krijg je nu 5 gratis bonussen die het droog trainen voor jou nog makkelijker zullen maken.

Bonus #1: 12 Weken Trainingsprotocol

12 Weken TrainingsprotocolHet 12 Weken Trainingsprotocol is de eerste bonus die je gratis krijgt bij aanschaf van DTP.

Je krijgt zowel een 12 Weken Trainingsprotocol voor thuis als voor in de sportschool en dit eBook bestaat uit 12 full body workouts die onderverdeeld zijn in 3 fases.

Ook als je dit eBook download krijg je ze binnen als een handig PDF bestand waardoor je ze makkelijk kunt uitprinten of op je smartphone kunt bekijken in de sportschool.

Daarnaast is dit extra handig omdat je op deze manier je training kunt delen met trainingspartners en samen aan jullie lichamen kunnen werken.

Bonus #2: Macronutriëntencalculator

Met behulp van de macronutriëntencalculator kun je eenvoudig berekenen hoeveel calorieën jij per dag nodig hebt en hoeveel je kunt verbranden.

Dankzij deze handige tool kun maak je erg eenvoudig een persoonlijk voedingsschema op maat.

Bonus #3: eBook “Objectief Progressie Meten”

Met behulp van dit eBook kun je precies bepalen welke progressie jij geboekt hebt en hoe ver je nog te gaan hebt voor je je einddoel hebt bereikt.

Je leert daarnaast waarom je je weegschaal weg kunt doen omdat je hier nooit op een betrouwbare manier kunt aflezen wat je hebt bereikt.

Bonus #4: Lijst Voedingsproducten

Dankzij deze handige lijst hoef je niet meer te zoeken naar de beste ingrediënten voor jouw maaltijden.

Alle veelgebruikte ingrediënten staan namelijk per categorie omschreven, inclusief: calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten.

Bonus #5: Trainings- en Voedingslogboek

Het Trainings- en Voedingslogboek is een Excel bestand waarin je jouw trainingen en voedingen handig kunt opschrijven en rangschikken.

Zie het als een soort dagboek waarin je precies kunt zien wanneer je welke training hebt gedaan en wat je die dag hebt gegeten.

WAT KOST HET DROOG TRAINEN PROTOCOL?

Niet goed geld terug garantieJe wilt natuurlijk best wel wat betalen voor jouw eigen killerbody, maar je blijft ook een Nederlander dus het mag uiteraard niet te duur zijn.

Nou, dan heb ik goed nieuws voor jou! Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen en mannen kost nu tijdelijk slechts €67,- als je via onze exclusieve kortingslink hieronder bestelt.

Als je bedenkt dat de originele prijs (inclusief bonussen) €249,- bedraagt en jij nu tijdelijk 80% korting krijgt dan weet je dat dit een “koopje” is.

WIL JIJ DTP GRATIS UITPROBEREN?

Ik begrijp het als je nog twijfelt, maar ik kan je vertellen dat je geen enkel risico loopt en het Droog Trainen Protocol gratis kunt uitproberen.

Dankzij de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent of als het iets anders is dan je verwacht.

Dit geeft nog maar eens aan hoeveel vertrouwen Henry van Es in zijn product heeft en hij er 100% van overtuigd is dat het je met zijn begeleiding zal lukken om een strak lijf te krijgen.

Klik op de link hieronder voor jouw exclusieve korting!

DTP VOOR VROUWEN DTP VOOR MANNEN

Summary
Review Date
Reviewed Item
Droog Trainen Protocol
Author Rating
51star1star1star1star1star

2 gedachten over “Review: Droog Trainen Protocol [Mannen en Vrouwen] 80% Korting

 1. Tessa Braam

  Dankzij het Droog Trainen Protocol ben ik inmiddels ruim 13 kilo afgevallen en is mijn buik veel strakker geworden en beginnen mijn billen zich al echt te vormen.

  Hahaha en het “flubberende” vet rond mijn armen is ook bijna weg 😛

  Uiteraard moet je het zware werk zelf doen en iedere keer de discipline opbrengen maar het DTP is een goed boek en biedt de houvast die je nodig hebt om door te zetten!

  Echte aanrader wat mij betreft!

  Gr. Tessa

  1. Dylan de Vaij Auteur bericht

   Dankjewel voor je positieve woorden Tessa!

   Hopelijk kan het Droog Trainen Protocol nog meer vrouwen (en mannen) over de streep trekken en helpen naar hun droomlichaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *