Beste skeelers van 2021: Met deze koopgids maak jij de juiste keuze!

Ik krijg erg vaak de vraag wat nou de beste skeelers van 2021 zijn en waarom men juist voor deze skeelers zouden moeten kiezen.

Daarom wil ik in deze koopgids acht skeelers in verschillende categorieën met je delen waarvan ik zeker weet dat je geen spijt van je aankoop zult krijgen.

Let op: Ik doe in dit artikel geen dringende koopadviezen maar geef je slechts enkele voorbeelden van uitstekende keuzes met de juiste prijs- kwaliteitverhouding.

De verschillende categorieën die ik ga behandelen zijn:

  • Kinderen
  • Beginnende skaters
  • Gevorderden/Speedskaters

Inhoud

Skeelers voor kinderen

Nijdam Junior Skate/Schaats Combo

De Nijdam Junior Skate/Schaats Combo is een inline-skate voor kinderen die je in de winter eenvoudig ombouwt tot schaats.

De semi-softboot biedt veel stevigheid waardoor ze de enkels van je kids niet te erg belasten. Daarnaast zijn ze met behulp van de knop aan de onderkant verstelbaar in 4 verschillende schoenmaten waardoor ze extra lang meegaan.

De Nijdam Junior Skate/Schaats Combo is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs/blauw en grijs/wit/roze.

Powerslide Phuzion Kids Galaxy

De Phuzion Kids Galaxy van het merk Powerslide bevindt zich in de hogere prijscategorie maar dan krijg je ook wel daadwerkelijk waar voor je geld.

Powerslide geldt namelijk al jaren als een van de beste skeelermerken ter wereld en brengt met de Phuzion Kids volwassen skeelers met 3 wielen naar de kinderen.

Op deze skates stelen je kinderen echt de show en ook deze zijn weer tot in 4 schoenmaten verstelbaar zodat ze extra duurzaam zijn.

K2 Raider jr.

De K2 Raider jr. bevindt zich in het midden segment qua prijs en is een goede keus om voor je kinderen aan te schaffen.

Opvallend aan de K2 Raider jr. is het intelligente Speed Lacing System waarmee je kinderen deze skeelers zelf snel en goed onder kunnen binden.

Uiteraard zijn ook deze skeelers weer in meerdere schoenmaten te verstellen.

Beginnende skaters

Powerslide Swell

De Powerslide Swell inline-skates behoren tot het neusje van de zalm op het gebied van skeelers, want je kunt er als beginner op uit de voeten maar ook zeker als gevorderde skeeleraar.

De Swell is voorzien van een stevige semi-softboot met een hoge sluiting waardoor deze minder belastend is voor je enkels.

Dankzij de snelsluitingen kun je deze skeeler bovendien snel en goed onderbinden en met de 3 grote wielen kun je eenvoudig snelheid maken maar ook rustig door de stad ‘cruisen’.

Roces Radon 90 TIF

De Roces Radon 90 TIF is een andere aanrader voor de beginnende skater die de blits wil maken met dit unieke design.

Omdat de Radon 90 TIF een zeer open schoendesign heeft is deze zeer luchtdoorlatend wat vooral in de zomer voor optimale ventilatie zorgt.

Toch biedt deze skeeler stevigheid op de gewenste plekken en zal elke beginner tot gemiddelde skeeleraar op deze skeelers met 4 wielen snel uit de voeten kunnen.

Fila “Ghibli Verso”

De Fila “Ghibli Verso” bevindt zich wederom aan de bovenzijde van het segment en is dan ook een inline-skate die z’n geld meer dan waard is.

Deze skeeler van Fila is vervaardigd uit zeer licht metaal waardoor deze ook bijzonder weinig wegen en erg licht aanvoelen aan je voeten.

Dankzij z’n grote wielen en lichte design is het een uitstekende keuze voor iedere fitness-skater.

Gevorderden/Speedskaters

Powerslide R2

De Powerslide R2 is wat mij betreft de beste keuze op het gebied van prijs- kwaliteitverhouding vooral wanneer je voor een beperkt budget op zoek bent naar goede speedskates.

De lage maar bijzonder stevige schoen in combinatie met 4 relatief harde wielen zorgen ervoor dat je eenvoudig snelheid kunt maken.

Deze skeelers zijn erg duurzaam waardoor je er jaren plezier van zult hebben.

Powerslide World Cup

De Powerslide World Cup skeeler is de ideale skeeler wanneer je vaak lange afstanden gaat skeeleren.

De hoge en bijzonder stevige laars zorgt ervoor dat je langdurig skeeleren lang kunt volhouden en dankzij de 125mm wielen kun je op elke ondergrond uit de voeten en snel skeeleren.

De unieke snelsluitingen zorgen ervoor dat je de skeelers altijd eenvoudig en lekker strak onder kunt binden.

Conclusie

Zoals je ziet ben ik persoonlijk nogal een grote fan van het merk Powerslide. Dit komt voort uit het feit dat ik persoonlijk al meer dan 15 jaar goede ervaringen heb met Powerslide skeelers.

Voel je absoluut niet genoodzaakt deze skeelers aan te schaffen en volg vooral je eigen gevoel op dit gebied.

Het doel van dit artikel is enkel en alleen een aantal goede skeelers in verschillende categorieën voor jou op een rijtje te zetten waarvan je zeker weet dat je altijd een goede skeeler te pakken hebt.

* Wanneer je bovenstaande skeelers koopt via de links in dit artikel ontvang ik een kleine vergoeding hiervan. De prijs voor jou als consument verandert niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *